Ministeri de komunitat

Salut Mental Barcelonès Nord / Non classé  / Ministeri de komunitat

Ministeri de komunitat

Ministeri de komunitat és la plataforma de creada per Salut Mental Barcelonès Nord – Associació per englobar tots els nostres projectes comunitaris i desenvolupar-ne de nous.

Ministeri de komunitat voluntaris. El nostre projecte de voluntariat creat a 2013 a continuat creixent any a any i des de 2020 s’ha reinventat per adaptar-se a la situació de pandemia. Enguany MKV ha iniciat noves accions de voluntariat dins dels projectes comunitaris de la mateixa paltaforma o en col·laboració a altres entitats socials.

Manduka Club. El projecte de SMBN que permet oferir dinars a preus econòmics a usuaris dels nostres serveis que tenen algunes dificultats relacionades amb dietes poc equilibrades, per poder cuinar o de tipus econòmic. Per tots ells també és importantíssim sortir de casa i relacionar-se i aquest espai dinant junts també els facilita que es vinculin millor a la realització d’activitats.

Altres persones amb problemes de mobilitat també poden beneficiar-se d’aquest servei gràcies al suport del voluntariat.

Acció Merkat. A través d’aquest projecte es recupera el menjar excedent dels mercats municipals Maignon i Torner de Badalona que es distribueixen a famílies amb situació de necessitat.