Un any més el festival Músiques Sensibles col·labora amb SMBN

Salut Mental Barcelonès Nord / Actualitat  / Un any més el festival Músiques Sensibles col·labora amb SMBN

Un any més el festival Músiques Sensibles col·labora amb SMBN

Del 15 d’octubre al 26 de gener tindrà lloc al Palau de la Música Catalana – Petit Palau la setena edició del festival Músiques Sensibles . Aquest festival que s’ha consolidat com una de les cites importants de la tardor, vincula cultura i música amb compromís social.

Músiques Sensibles destina el 10% de la recaptació de la venda d’entrades a diverses entitats socials sense afany de lucre que treballen en l’atenció de persones amb necessitats especials i que ho fan de forma integral, respectant la seva autonomia i fomentant la millora de la seva qualitat de vida. Aquestes entitats s’escullen en virtut de la seva contribució a la societat, però també cercant que es tracti d’entitats poc conegudes i que disposen de pocs recursos professionals i/o econòmics per dur a terme els seus projectes. D’aquesta forma l’aportació del festival té un major impacte en la seva tasca i es fa també més efectiva des de la perspectiva de donar-les a conèixer. Músiques Sensibles ha donat suport ja a més de 30 projectes socials. L’any 2015 va rebre el reconeixement per votació popular com a millor festival per la seva programació arriscada i de qualitat (Totmusicat), i l’any 2017 va ser finalista als Premis Fest en la categoria d’igualtat i diversitat de gènere caracteritzat per ser un dels únics  festivals que des dels seus inicis ha mantingut un 50% o més de presència femenina en els cartells presentats.

Per Salut Mental Barcelonès Nord és una enorme satisfacció haver estat escollida novament com una de les sis entitats a les que afavorirà el festival. Un 10% de la recaptació del concert del grup Obeses del proper 13 de desembre es destinarà a la nostra entitat amb el compromís a que la solidària aportació de Músiques Sensibles repercuteixi directament en els nostres projectes i usuaris.

El Festival Músiques sensibles programa enguany 8 concerts que com en anteriors edicions combinen artistes de qualitat poc coneguts, als que sovint costa trobar llocs on presentar els seus discos, amb d’altres que ja tenen cert nom al panorama musical, però tots ells amb el denominador comú de la seva sensibilitat artística i social.