Bookcrossing Badalona

Salut Mental Barcelonès Nord / Bookcrossing Badalona
LOGO TEXTURA 2 CON TEXTO

Bookcrossing Badalona

Aquest Projecte de SMBN, iniciat a 2016, recupera i rehabilita llibres per a la seva lectura i els redistribueix fent servir la xarxa Bookcrossing a partir de punts d’intercanvi repartits per la ciutat.

Els Voluntaris de SMBN recullen els llibres cedits, seleccionen aquells que necessiten una posada a punt per enviar-los a «l’Hospital de llibres» del Servei Prelaboral Bètula i posteriorment els registren digitalment a la xarxa bookcrossing, iniciant aquesta gran cadena d’intercanvi de llibres.

Bookcrossing Badalona ja compta amb una dotzena de punts d’alliberament de llibres repartits per la ciutat gràcies a un grapat d’institucions que hi col·laboren. Pots agafar el llibre que vulguis i pots tornar a compartir-ho quan ho acabis de llegir.

Si us agrada la tasca que fem podeu enviar-nos un missatge a través dels nostres canals de contacte habituals, ens agrada saber que els llibres que recuperem fan gaudir a altres persones. També podeu contactar-nos si teniu llibres que voleu cedir a aquest projecte, estarem encantats de recollir-los.

Punts d'alliberament de llibres Badalona2