Per Sant Jordi també estem amb tu

Salut Mental Barcelonès Nord / Actualitat  / Per Sant Jordi també estem amb tu

Per Sant Jordi també estem amb tu

Aquest any no volem deixar escapar l‘oportunitat de poder fer arribar a totes les persones de la nostra entitat i del nostre entorn una Rosa per celebrar Sant Jordi. Aquest any més que mai és important. Per això volem que tothom rebi aquest símbol d’estimació, de les ganes de tornar a veure’ns, de tornar a abraçar-nos i de retrobar la normalitat a les nostres vides i als nostres serveis.


A més tots els nostres serveis preparen diverses iniciatives per celebrar aquest Sant Jordi amb tots els nostres socis, voluntaris, amics i usuaris.

CLUB SOCIAL EL BADIU

Des del Club Social El Badiu, no volem deixar de celebrar Sant Jordi encara que sigui des del confinament. Sant Jordi és la festa tradicional per excel·lència a Catalunya, que té com a símbols la cultura i l’amor, representats amb el llibre i la rosa, aquest any tenim més ganes i més il·lusió que mai per commemorar aquesta diada . És aquest el motiu pel qual des d’avui i fins el proper dilluns 27 d’abril fem un Concurs artístic on els nostres usuaris i voluntaris participants hauran de fer una poesia o text relacionat amb la diada, un punt de llibre i/o l’elaboració d’una rosa de paper”.


CLUB SOCIAL LA GINESTA

Aquest any i donada la situació de mantenir la nostra creativitat a casa, hem volgut celebrar la diada de Sant Jordi deixant sortir l’escriptor/a que portem a dins. La nostra iniciativa neix a partir de l’idea de compartir pensaments, sensacions i emocions a través d’una de ficció on cadascú és lliure d’expressar la seva creativitat a través de l’escriptura de la forma que vulgui.

La proposta consisteix a escriure un relat de manera encadenada entre aquelles persones del Club Social La Ginesta que vulguin participar, de manera que el primer participant haurà de començar a escriure una història d’una extensió curta i s’ha l’haurà d’enviar via Whatsapp o llegir-la per trucada telefònica, per tal  que el següent pugui continuar-la, i així successivament. Cada escriptor/a tindrà l’oportunitat d’interpretar la història de diferents maneres, a més d’afegir tants girs literaris com imagini.  

Aquesta iniciativa es portarà a terme en la setmana del 20 al 26 d’abril, amb motiu de commemorar el dia de Sant Jordi. Volem deixar  la nostra petjada creativa a la nostra pàgina web, amb l’objectiu de compartir a la comunitat el nostre relat. 

Ja la tenim aquí LA HISTÒRIA ENREDADA


SERVEI PRELABORAL BÈTULA

Des del Servei Prelaboral desitgem que  aquesta diada sigui una oportunitat per potenciar el treball artesanal i entrenar  l’habilitat manipulativa fina. Per això, dins del catàleg de continguts i activitats que estem oferint a través de la nostra web creada per acompanyar a les persones usuàries del servei en  temps del confinament, us proposem el  reto #HAZTUFLOR . Us ajudem amb aquest TUTORIAL i us animem a què ens envieu les fotos de les vostres creacions al FORO de la web.

També teniu a disposició un altre video tutorial per elaborar un punt de llibre que us agradarà molt!Només heu d’anar a:


AQUEST ANY MÉS QUE MAI FELIÇ DIADA DE SANT JORDI A TOTS I TOTES I FINS BEN AVIAT!