Del arte @Marte

Salut Mental Barcelonès Nord / Actualitat  / Del arte @Marte

Del arte @Marte

Amb aquest títol SMBN ha portat a terme entre els mesos d’octubre i novembre un taller d’art urbà i graffity. Aquesta activitat de caire comunitari ha estat oberta a la participació de persones derivades d’entitats i serveis de Badalona que atenen a persones amb especials dificultats socials.

22 persones han participat en aquest projecte creatiu i artístic comú que finalment s’ha plasmat a través d’una jornada de graffity, en el mur de Ca l’Amigó als carrers de Santa Eulàlia i Via Augusta de Badalona. El projecte ha comptat amb la col·laboració d’Aeroarte i el suport de l’Ajuntament de Badalona, la Fundació Privada Llegat Roca i Pi i Badalona Serveis Assistencials.

Paral·lelament al desenvolupament del taller de graffity s’ha treballat en un taller audiovisual en el que els participants han aprés a gravar i editar un video que actualment es troba en fase d’edició i que ha comptat amb la col·laboració de Malacabeza films. A través d’aquest taller s’ha anat recollint i documentant el desenvolupament del procés creatiu, d’aprenentatge i disseny i la pintada del mur.