GAM EXPERIÈNCIA PRÒPIA

Salut Mental Barcelonès Nord / Actualitat  / GAM EXPERIÈNCIA PRÒPIA

GAM EXPERIÈNCIA PRÒPIA

El passat divendres 7 de febrer es va iniciar a la seu de Salut Mental Barcelonès Nord el primer Grup d’Ajuda Mutua amb experiència pròpia en Salut Mental de Badalona.

Aquest GAM d’Activament neix de la col·laboració d’Activament a través de la seva delegació de Santa Coloma de Gramenet amb SMBN. Els GAM en primera persona són uns espais oberts a la participació de persones que han patit un trastorn mental i/o patiment psicològic. El GAM permet compartir les experiències ja que moltes persones amb experiència pròpia senten dificultats per expresar-se amb sinceritat per por al rebuig o la incomprensió. El GAM funciona sobre la base del reconeixement mutu, el respecte i la confidencialitat i esdevé un espai 100% autogestionat sense participació de professionals ni famílies.

El GAM de Badalona es fara tots els divendre de 17h a 18:30h a la seu de la associació Salut Mental Barcelonès Nord (Av. Doctor Bassols, 62). Per a més informació o per a sol·licitar una acollida, pots escriure a: gramenet@activament.org

El naixement d’aquest GAM vol ser el primer pas per a la creació d’una delegació d’Activament a Badalona i de molts projectes de col·laboració entre ambdues entitats.