Nova web de Salut Mental Barcelonès Nord, mirant cap al futur

Salut Mental Barcelonès Nord / Actualitat  / Nova web de Salut Mental Barcelonès Nord, mirant cap al futur

Nova web de Salut Mental Barcelonès Nord, mirant cap al futur

El passat any SMBN va complir 20 anys al servei de les persones i famílies afectades per un trastorn mental de Badalona i Sant Adrià de Besós. En aquests anys l’associació ha estat un referent de la salut mental al Barcelonès Nord en la defensa del drets dels afectats i promovent la creació de serveis de qualitat que s’han integrat a la xarxa social d’atenció a la salut mental del territori.

 

SMBN continua la seva tasca i mira al futur impulsant nous i innovadors serveis com Voluntaris Activament (2013), el Club Social “La Ginesta” (2017) -especialment adreçat a joves o persones amb un alt funcionalisme- o el Servei d’Atenció a Famílies (2018) que inclou un servei d’Assessorament Jurídic especialitzat per afectats i professionals, entre d’altres.

 

Dins d’aquesta mirada vers el futur SMBN actualitza la seva imatge (gracies generosa col·laboració de la psicòloga clínica i dissenyadora gràfica Olga Cavanillas que ha creat i cedit a SMBN els seus dissenys per a la nova imatge de l’entitat i d’alguns dels nous serveis i programes) i també actualitzem la nostra web. Aquesta transformació no es tan sols una operació purament estètica, sinó també una eina per arribar a més persones i més àmbits dins de l’amplíssim camp de la salut mental, una aposta per transmetre informació de qualitat i amb rigor sobre els trastorns mentals i sobre la xarxa d’atenció, un mecanisme per fer sentir la veu dels afectats en la defensa dels seus drets i també una oportunitat per continuar creixent.