SMBN a la IV Mostra «Tots junts fem salut»

Salut Mental Barcelonès Nord / Actualitat  / SMBN a la IV Mostra «Tots junts fem salut»

SMBN a la IV Mostra «Tots junts fem salut»

Aquest passat dissabte, 10 de novembre,  s’ha celebrat la quarta edició de la mostra d’entitats i serveis de salut de Badalona «Tots junts fem salut» a la plaça de Trafalgar del barri de Llefià.

 

Els objectius d’aquesta proposta són difondre hàbits saludables, donar visibilitat als actius de salut, potenciar la participació activa de la ciutadania i la mobilització social i fomentar el treball en xarxa.

 

La iniciativa, ha estat organitzada per l’Ajuntament de Badalona i per l’Institut Català de la Salut, dins el Pla Badalona Cap a una Ciutat Saludable i a través del Grup de Xarxa de Salut Comunitària. Enguany la fira ha comptat amb la participació d’una vuitantena d’entitats de la ciutat entre les que es troba SMBN. L’associació ha participat amb un estand informatius sobre la nostra tasca i activitats

 

Les entitats participants també han col·laborat a més en la realització d’una enquesta als barris La Salut i Llefià per conèixer quin concepte de salut tenen els participants i quines millores en aquest àmbit es podrien realitzar. L’enquesta s’ha dut a terme dipositant les respostes a unes urnes creades per Voluntaris Activament de SMBN.

 

 

El BDN Notícies també es va fer ressò de l’event (minuts 11,15 a 13,16)