Taller de gestió emocional

Salut Mental Barcelonès Nord / Formació  / Taller de gestió emocional

Taller de gestió emocional

SMBN, ofereix aquest taller adreçat a persones que tenen interès per la gestió de les seves emocions, per aprendre a connectar millor amb elles, detectar-les, nombrar-les i saber com gestionar-les de la forma més adequada.

 

Som conscients de la capacitat que té cada persona per saber què li passa emocionalment? Com transmetem allò que ens passa als altres? Què fem d’aquelles emocions desagradables que vivim cada dia? les neguem? les tapem? les oblidem? les projectem en forma de ràbia i malestar? … Parlarem de la por, la ràbia, l’agraïment, l’alegria o el procés de dol que comporta qualsevol pèrdua vital com el propi envelliment.

 

Es treballarà a partir d’un grup reduït d’aproximadament 15 persones i amb dinàmiques molt participatives que faran connectar amb l’objectiu del taller i amb la resta de participants,  relacionant-nos des de les emocions per aprendre a integrar-les de forma coherent i harmònica.

 

Aquest taller s’ofereix de forma gratuïta i constarà de 12 sessions que es duran a terme els primers i tercers dijous de cada mes de 17 a 19h a partir del proper 23 de maig (durant els mesos de juliol i agost NO hi haurà taller). IMPORTANT CANVI DE DATES els dies 2 i 16 de maig es substitueixen pel 23 i 30 de maig.

 

Per més informació i inscripcions heu de trucar al telèfon de SMBN o adreçar-vos a l’entitat dins del nostre horari d’atenció. Places limitades.