Butifarrock. Concert-butifarrada en benefici de SMBN

Salut Mental Barcelonès Nord / Actualitat  / Butifarrock. Concert-butifarrada en benefici de SMBN

Butifarrock. Concert-butifarrada en benefici de SMBN

NOVA DATA 23 DE NOVEMBRE.

AQUEST ACTE HA ESTAT AJORNAT EN SOLIDARITAT A LES PROTESTES CONVOCADES PER MÉS DE 100 ENTITATS SOCIALS, SINDICALS, ECONÒMIQUES I PROFESSIONALS DEL PAÍS PEL DIA 26 D’OCTUBRE.

SMBN, des del respecte absolut a qualsevol posicionament polític, vol manifestar que el càstig no resol els conflictes i defensa solucions dialogades que garanteixin el dret a les llibertats i la convivència de la ciutadania.

El proper 23 de novembre a les 20h al pati del Centre d’Estudis Secundaris Joan Maragall es durà a terme un concert-butifarrada solidari per recaptar fons adreçats als projectes de Salut Mental Barcelonès Nord.

Aquesta celebració emmarcada dins dels actes commemoratius del Dia Mundial de la Salut Mental consistirà en un concert de rock a càrrec d’Artrosi Rock Band i una butifarrada popular en el que es podrà participar per 5€ (entrada+butifarra+refresc).

Volem agrair moltíssim la generositat d’Artrosi Rock Band i del CES Joan Maragall que col·laboren en aquest acte de forma absolutament desinteressada.