Dia Mundial de la Salut Mental 2020

Salut Mental Barcelonès Nord / Actualitat  / Dia Mundial de la Salut Mental 2020

Dia Mundial de la Salut Mental 2020

El Dia Mundial de la Salut Mental (10 d’octubre)  enguany es celebra en un moment en que les nostres vides quotidianes s’han vist alterades com a conseqüència de la pandèmia de COVID-19. Els darrers mesos han posat a prova el nostre sistema sanitari, educatiu i social i el futur es presenta ple d’incerteses i ple d’ansietat per l’amenaça de la malaltia, l’atur, la pobresa i l’impacte de tot plegat a les nostres vides també des d’una perspectiva emocional.

En aquest context cal esperar que el patiment psíquic de la població augmenti les necessitats de suport psicosocial i en matèria de salut mental en general en els propers mesos i anys.

Es fa necessària una major inversió en programes de salut mental, infrafinançats des de fa anys i que ara esdevindran més necessaris que mai. Per aquest motiu la campanya del Dia Mundial de la salut mental de 2020, endegada per la Organització Mundial de la Salut, es centra en aconseguir un increment de les inversions en salut mental.

Enguany les entitats en defensa de la salut mental d’arreu i també Salut Mental Barcelonès Nord – Associació hem agut de adequar les nostres activitats a les necessàries mesures de seguretat, organitzat actes de petit format o de difusió per internet. A continuació podeu accedir a les activitats creades per SMBN.

Activitats Dia Mundial de la Salut Mental 2020 – SMBN Associació: