Dia Mundial de la Salut Mental 2021

Salut Mental Barcelonès Nord / Actualitat  / Dia Mundial de la Salut Mental 2021

Dia Mundial de la Salut Mental 2021

El Dia Mundial de la Salut Mental, es celebra anualment el 10 d’octubre i té com a objectiu conscienciar sobre els problemes de salut mental arreu del mon.

Enguany la OMS celebra el Dia Mundial sota el lema “Salut mental en un món desigual” en referència als efectes que la pandèmia ha tingut en el benestar emocional de la població i l’empitjorament de la qualitat de vida de les persones i famílies que ja tenien problemes de salut mental abans de la Covid-19.

A casa nostra la commemoració del Dia Mundial coincideix amb el 25é aniversari de la creació de la Federació Salut Mental Catalunya, de la que ens congratulem de formar part, i es celebra el 5 d’octubre a un acte al CaixaForum que comptaran amb la participació de la nostra Associació que a través del programa Voluntaris Activament dona suport a la seva organització.

Donades les limitacions de l’aforament l’acte es retransmetrà per streaming.

Tanmateix el proper 8 d’octubre Salut Mental Barcelonès Nord participa als actes de commemoració del Dia Mundial a Sant Adrià de Besós

El mateix dia 8 d’octubre el Servei Prelaboral Bètula obre les seves portes i oferirà un obsequi a les persones que s’hi acostin