28 de novembre. Taller de famílies

Salut Mental Barcelonès Nord / Formació  / 28 de novembre. Taller de famílies

28 de novembre. Taller de famílies

SMBN, ofereix aquest taller adreçat a familiars de persones afectades per un trastorn mental greu (o no) que consta de 8 sessions a través de les quals s’abordaran diferents aspectes d’enorme interès pels que conviuen dia a dia amb una persona afectada: com ajudar-la?, com poder entendre el que li passa?, com poder-nos comunicar de forma efectiva amb ell/a?, com ens plantegem el nostre futur i el del nostre familiar?,…

El Taller permetrà reflexionar sobre aquest i altres temes a partir de dinàmiques molt participatives, dins d’un grup reduït -d’aproximadament 15 persones- conduit per un professional amb amplis coneixements sobre la Salut Mental i el suport a les famílies.

Aquest taller s’ofereix de forma gratuïta i es durà a terme els segons i quarts dijous de cada mes de 17 a 19h a partir del proper 28 de novembre. Es a dir, els dies 28/11,  12/12, 9/1, 23/1, 13/2, 27/2, 12/3 i 26/3.

Per més informació i inscripcions heu de trucar al telèfon de SMBN, adreçar-vos a l’entitat dins del nostre horari d’atenció o lliurar-nos un correu electrònic a administracio@assocsmbn.org explicitant que es vol tenir més informació sobre el taller. Places limitades.

 Taller de Famílies