Programa valors i solidaritat

Salut Mental Barcelonès Nord / Actualitat  / Programa valors i solidaritat

Programa valors i solidaritat

Els nostres Clubs incorporen aquest any 2020 el Programa Valors i Solidaritat. Es tracta d’una sèrie d’accions a través de les quals els usuaris del Club Social El Badiu i el Club Social La Ginesta col·laboraran amb altres entitats o iniciatives que treballen en l’àmbit de la solidaritat i la cooperació tant enfocada en accions locals com en l’ajuda al desenvolupament al tercer Món.

Dins d’aquest Programa iniciem les activitats amb l’apadrinament de dos nens a través de la Fundació Vicens Ferrer. La aportació realitzada pels nostres Clubs permetrà a aquests nens gaudir del material escolar necessari, tenir suport educatiu durant tot el temps que duri la seva escolarització i rebre atenció sanitària gratuïta fins la majoria d’edat a més d’ajudar en els projectes comunitaris pel desenvolupament de la seva comunitat.

Aquestes accions tenen també -des de la perspectiva dels nostres serveis- la intenció de fer un treball amb els nostres usuaris sobre el valor de la solidaritat i la cooperació als més desfavorits. Així, s’anirà aprofundint de forma transversal des d’altres tallers dels Clubs: innovació i creació, idiomes, coneixement,… en la situació dels infants, la seva cultura, la comunicació amb els propis infants i els projectes amb els que cooperem.